Sök efter:

Bästa intressent,

Vi vill härmed varmt bjuda in dig att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning om personlig assistans och de olika möjligheterna som finns tillgängliga för dig. Vårt åtagande är att assistera både dem som önskar påbörja sin ansökningsprocess och dem som redan har ett beslut om sin assistans. Det är viktigt att påpeka att du inte binder dig till något när du kontaktar oss.

Vi inleder processen med ett telefonsamtal, varefter vi kan koordinera ett personligt möte på en plats som är bekväm för dig, antingen hemma hos dig eller på våra lokaler. Under detta möte kommer vi att ta den tid som krävs för att förstå dina behov och prioriteringar. Du kommer dessutom att ha möjlighet att ställa frågor om personlig assistans och hur vi hanterar denna tjänst inom vår organisation. Om du ännu inte har ett formellt beslut om personlig assistans, kommer vi att erbjuda dig stöd i utformningen av din ansökan utan kostnad.

De första kontaktpersonerna i vårt team är kundombud och specialiserade jurister, som är beredda att ge dig den uppmärksamhet du förtjänar. När du blir vår kund kan du räkna med ett pålitligt team tillgängligt för dig, vilket underlättar tillgången till vårt breda utbud av resurser och kunskaper. Våra grundläggande värderingar är kunskap, empati, närhet och tillgänglighet, och vi åtar oss att säkerställa din tillfredsställelse vid alla tillfällen.

Vi inbjuder dig att fylla i formuläret för att få din kostnadsfria rådgivning idag. Vi står till din tjänst för att hjälpa dig på din väg mot ett mer självständigt liv.

För mer information eller för att boka din rådgivning, tveka inte att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar

Solid Care Assistant